Jump to content

thebullet

Потребител
  • Брой теми

    36
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Мъж

thebullet's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Два пъти съм пускал актуализацийте и два пъти съм прейсталирал,дъщерята ползва 4 години ХП без да го скапе преди 2 месеца му пуснах ъпгреитите и айде сега и неиния е на 8.1(беше се пристрастила към ХП).Благодаря ти .
  2. Значи аз искам автоматично да се обновява,иначе всеки ден натискаш бутона Актуализирай и се обновява на ръчно.Ако е включен Автоматик Ъпгреита и е сложен на ...Нека Уиндос да исталира актуализацийте автоматично.... само тогава се качват сами но наред с тях и други които аз не желая.В момента Майкрософт правят по 3 дефиниции на ден за Дефендер а възнамеряват да пускат по 1 на всеки 2 часа.
  3. Здравейте как да направя Windows Defendera при Windows 8.1 да актуализира дефиницийте но не през Уиндос Ъпгрейд защото моя е исключен и не желая да го включвам.Ако има някакво друго решение ще ви бъда много благодарен.
  4. Благодаря значи аз съм максималис на дъното му дават да работи ис ддр2 800мх и с ддр2 667мх има 4 слота и му дават макс 8гб да потгържа рам.Та този 4 тия слот защо да ми е празен.Но вероятно като ползвам ддр2 800мх тази с 667мх няма как да свали другите на 667 и затова не тръгва да работи.
  5. Здравейте значи с 3 рами по 2gb DDR 2 800mh съм поподна ми една 1 gb DDR2 667mh поставих в празния слот опа неше да я подкара.Значи рамата е работеща взех я от работещ компютър.Знае ли някой защо.Битрябвало да работи но да свали и другите на 333mh но неще.
  6. М да...и аз така си помислих но не бях сигурен и затова си попитах.Благодаря .............
  7. Здравей значи до момента имам 4 гигабайта те са 2х2 .Атези са 2х1гигабайт.
  8. Здравейте компютъра ми работи с рам DDR 2 на 800 mh подариха ми две рами по 1 gb но DDR 2 на 667 mh уверяват ме да ги сложа понеже имам два празни слота.Питането ми е ще станат ли и ли ще накарат и мойте да работят на 667mh.Благодаря ви.
  9. Здравейте....искам да попитам в коя папка влизат актуализацийте (следкато се исталират естественно) на Windows 8.Благодаря ви.
  10. Здравей.....аз съм с Windows 8 Ентърпраис 32 бита а от другата страна пак е с Windows 8 Ентърпраис но 64 бита ........и неще и неще.
  11. Значи първо правиш запис до 3 минути после спираш записа и го пращаш на абоната който не е на линия на тебе излиза синьо квадратче с стрелка че си пратил видео съобщение но вдясно се получава едно малко въртящо се кръгче и съобщението не се получава от другия абонат след като влезе в скайп.А трябва като влезе на линия даго получи и даго гледа след като го отвори но уви не се получава.
  12. Здравейте...благодаря за вниманието,значи става дума за настолен компютър,а що се отнася за камерата как разбирам че работи........освен драйвера за камерата си имам и програмка към нея която има и иконка на работния плот,след като я цъкна и се гледам и сиправя снимки на мен си и като влезна в скайп си се гледам и отдругата срана ме гледат без проблем.Преисталирах си скайп за по сигурно но ъъъ..пак не ще.
  13. Здравейте да попитам защо безплатната услуга в Skype ...видео съобщения не работи.......с Windows 8 съм и последния Skype.Извинявам се ако темата не е на мястото си.
×
×
  • Създай ново...