Jump to content

n1k3r

Потребител
  • Брой теми

    39
  • Регистрация

  • Последно посещение

n1k3r's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare
  • Week One Done Rare

Recent Badges

0

Репутация в общността

  1. Стоп кода се появяваше преди да прейнстална Win-а. След опит да го прейнстална нямам никакви стоп кодове нито нищо. Самата инсталация си минава добре и преди да излезе логото се реска пц-то.
  2. Здравейте. Накратко ще опиша проблема. Windows-a (XP) преди 2 3 дена почна да вади син екран и реших да го преинстална, че и win-a беше се скапал. Всичко мина както трябва след прейнсталация и като дойде ред да се покаже логото н Win-а се ресва. Преинсталвах Win-a със 4 5 различни версий и все така продалжава. Снощи сложих Win 7 и всичко си беше наред. Днес пак обърнах на Windows XP и пак се ресва сам.
  3. Този сайт дето си ми дал ми позволява по 1 драйвър да тегля на ден.
  4. Аз преди да пиша тук съм ровил из нета и нищо ненамерих. И на 1 място видях, че пише за този лаптоп немало драйвари. Та сега преди да ти видя отговора сложих Windows 7 и пак ги няма някой драйвъри. Ethernet controller, Network controller, PCI Simpler communactions controller and SM bus controller. Сега ми трябват тези за 7-ца. (Понеже тоя лаптоп дойде при мен без диск ....)
  5. Някой има ли случайно драйвъри за този модел ? Понеже четох, че за сега нямат драйвъри. А се хванах и му преинсталнах Win-а. Какво ли неправих и нетърсих и немога да намеря драйвъри. Сега е в Win XP Sp3. АКО намеря драйвъра за интернет контролера вече е лесно. Защото успях в 1 диск набутах програмата DRPSu12.3-Lite която си търси автоматично драйвърите. Имам и еверест ако се наложи да търся из нетя а имам и "driver genius". И добра идея ли ще е ако сложа Win 7 на този лаптоп и той да си намери автоматично драйвърите ? П.C>> При батерията пише "Inspirion N5050"
  6. Самата игра ако примерно е версия 1.0.0 и за да играеш онлайн ти иска версия 1.0.1. Това са някакви малки мизерни файлчета който тегли. Това е ъпгрейда.
  7. Значи играта 1-я път като я инсталирах си я играх без проблеми. И после с 1 приятел реших да пойграя онлайн и тогава самата игра ми пойска някакъв ъпгрейд да и направя. И след този ъпгрейд почна да прави тези номера. После тоест снощи прейнсталнах Win-а и на ново инсталнах играта. И пак след този ъпгрейд които направих пак този проблем. Според мен едвали е от играта.
  8. Драйвера го обнових като го изтеглих от сайта на Nvidia. И без да премахна стария инсталирах този. Този проблем с тези грешки се появява само на тази игра. Пускам на племеника ми да играе Call of Duty и там няма никакви проблеми. А си мисля, че тази игра повече натоварва PC-то. Драйвера е този който си посочил и точно от този сайт го свалих.
  9. От самото заглавие се разбира, че PC-то ми вади син екран. Това го прави само като пусна играта "rise of nations". Изписва нещо си nv4_disp.dll STOP: 0x00008e + още няколко грешки от типа на 0x000 ... С Windows XP SP2 съм ъпдейтнат е до последно. За сега съм дефрегментирал дяловете с PerfectDisk програмата и със CCleaner съм чистил регистрите и пак го прави това. Това е правено снощи след прейнсталация на Windows. Днес ъпдеитнах видео-драйвара. И пак си остава проблема. PC-то е на има 2 3 месеца чисто нов с параметри: Процесор: AMD Athlon II 170u (2.00 GHz.) Видео карта: GeForce 6150SE Хард Диск: 1 ТБ Рам памет: 2 ГБ ДДР3 PC-то е продукт на emachines. Та към въпросния проблем от какво може да е ? Предположения ?
  10. Лаптота е http://www.google.bg/imgres?q=asus+eee+pc+901&um=1&hl=bg&sa=N&biw=1024&bih=599&tbm=isch&tbnid=ea2DuiqrSsKbfM:&imgrefurl=http://www.trustedreviews.com/Asus-Eee-PC-901-20G-Linux-Edition_Laptop_review&docid=dfUls6HFxs82TM&imgurl=http://static.trustedreviews.com/b55345%25257C2b5e_7892-eepcimage1.jpg&w=600&h=538&ei=tJHcTs7xHquN4gSv-fzwDQ&zoom=1&iact=hc&vpx=678&vpy=272&dur=1098&hovh=213&hovw=237&tx=156&ty=77&sig=115422367501536199211&page=3&tbnh=115&tbnw=128&start=35&ndsp=19&ved=1t:429,r:11,s:35. С тези същите икони който се виждат на снимката е и този лаптоп. До колкото знам това е ubuntu ? Дадоха ми го за му сложа XP. Но така каго гледам има 20 GB хард. И се чудя какво да го правя. Да го оставя така както си е или ? А и както казах не мога да стартирам приложения които са .exe.
  11. Първо се извинявам ако съм збъркал раздела .. Един приятел си взе лаптоп и е с ubuntu. Та като се опитам да отворя файл ".exe" и ме пита с коя програма да го направя. Пробвах с всяка 1 но нестава. Имали някаква програма за тази цел или ?
  12. Лан картата я оправих тръгна да работи. Обаче остана проблем с видео драйварите за ATI Radeon X1550. Свалях разни драйвари и неще да се оправи. А тази програма Driver Genuis e платена. Демек нестава да ми дръпне драйварите ако ги нямам. Ровил съм в нета за подобна на нея програма но няма такава или аз несъм намерил. За всичко друго съм намерил правилните драйвари, но за тази видео карта немога. Сега инсталирах 1 драйвар и като реснах пц-то ми дава Windows, че зарежда. Това зареждане вече стои повече от 30 мин. http://4.bp.blogspot..._rc1_rev_02.gif
  13. Здрастй. Имам проблем с 1 от ПЦ-тата. От моя комп съм пуснал нет на 2то и преди няколко дена както всичко си е ток и жица изведнъж 2то пц даде грешка: Нещо си DNS error. Нещо свързано с DNS беше. Неуспях да го поправя и преинсталирах уина и сега не ми изкарва Network Adapters. На това пц все още никакви програми не съм слагал смисъл софтоера за дъно, видеокарта и т.н Сега съм сложил пробно 1 лан карта и тя си работи на това пц смисъл така с нея ми излиза Network adapters. Някаква програмка ли трябва да инстална за вградената ланка (която е проблемната) или просто е отказала ? Сега инсталнах евереста и там я чете. nVDIA nFORCE нещо си там ..
  14. Вече оправих всички проблеми по pc-то. Сега имам друк въпрос които не се отнася за тук но .. да не отварям нова тема. Имам такъв кабел: http://www.google.bg/imgres?q=hdmi+cable&um=1&hl=bg&biw=1024&bih=629&tbm=isch&tbnid=ozN1LX2k6jNAiM:&imgrefurl=http://www.konecable.com/HDMICable.html&docid=Uk1-ivE8lC1I1M&w=700&h=465&ei=h_pcTraCDa3c4QSEoYgH&zoom=1&iact=rc&dur=418&sqi=2&page=3&tbnh=116&tbnw=175&start=27&ndsp=14&ved=1t:429,r:1,s:27&tx=110&ty=52 Можели чрез този кабел освен картина да вади и звук ? И ако може да вади звук как става номера ?
  15. Почистих PC-то от прахоляка. Но при самото почистване забелязах 2 необичайни неща. 1-то най важно е че има 3 изпуснали кондензаторчета на самата захранваща котия. А 2-то е че буксата (забравих как се казваше ..) от 4-те кабелчета 1-то беше леко излязло и явно заради него съм имал проблем с удивителните в Devica manager-a. Сега пак ще тествам с фурмарк картата и ако пак угасне PC-то ще сменя захранването с друго.
×
×
  • Създай ново...