Jump to content

R&B

Потребител
  • Брой теми

    17
  • Регистрация

  • Последно посещение

R&B's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Така, тук виждам сходен на моя проблем. При мен обаче СD устройството не реагира при поставянето на какъвто и да е диск - в properties показва used - 0 и free - 0 - сякаш въобще не съществува. Това се получи вчера по мое мнение след он лайн сканиране с BitDefender, стана някакво микширане - някакви въпроси, поиска ми се инсталационен диск на ХР, после прекъсна нещо ... така и не разбрах какво стана, и ето днес през целия ден ми се прикачва съвсем изневиделица мрежов драйвер Realtek, който досадно ми се инсталира след всеки рестарт и който няма общо с моя Intel ... Опитвам се да запиша диск - не става. Възможно ли е да е вирус, възможно ли е да е проблем със записвачката или аз съм прецакала нещо. Моля, за съдействие ако имате предположения.
  2. Здравейте отново ! Ураааа ! Забелязах, че сте ми като кадемче. В момента в който се обърна към вас и скоро след това интуитивно намирам решение на проблема си, сякаш имам просто нужда от подкрепа. Sir William, това бе първото за което се сетих, но уви ... затова се и притесних. VIS, благодаря и на теб за съвета. Не не е форматиран нито един от дяловете, а просто преинсталираха windowsa и слава богу папките съобразително бях сложила на друг дял. Това, което предлагаш вероятно е едно от решенията, но аз се справих по друг начин и не мога да повярвам, че успях ... Благодаря за отзива !
  3. Здравейте ! Така ! И аз разбира се имам проблем и отново търся съдействие и мисля да се вмъкна в тази тема. Поради непрофесионалното любопитство и ровене в папките на компютъра ми от некомпетентна в моята работа колежка, използвах програма Hide Folders, която ми даде спокойствие, че поне папките с личните ми и важни файлове ще бъдат защитени. До тук добре, всичко си беше нормално, но в един момент внезапно компютъра ми даде грешка в system32. Проблема се оказа сериозен с риск да загубя цялата информация, но благодарение на компетентните колеги това се избегна. Не съм компетентно лице, макар, че имам известна култура и опит. Всички работни папки бяха спасени, с изключение на тези скритите. В момента съм с два windowsa и имам усещане че нещо не е както трябва. С всичко останало се справих, но не мога сама да открия как да направя така, че да възстановя скритите папки и дали са тотално изтрити от компютъра. Опитах в Safe mode i DOS, но честно казано си мисля, че не мога да се справя сама. Според вас тотално загубено ли е всичко и да се примиря, или има начин да си ги възстановя. Дано правилно съм обяснила проблема си. Ще чакам предположения и предложения.
  4. Доста търсене беше и понеже не бях сигурна, че ще е точно това което ми трябва мисля, че беше от тук Acer640U/UT Малко съм непохватна, но мисля че това е драйвер подходящ за АcerPrisa640U for XP - надявам се да бъда полезна ! Поздрав !
  5. Здравейте ! Night_Raven, обещах, че ще се "похваля" .... то друг явно няма моя проблем и не поряви интерес - справих се - тръгна най после МiraScan 4.03 и съм доволна , дори нямам нужда от Photocopier - MiraScan има и тази опция и още няколко които улесняват работата със скенера. Това е, благодаря за съдействието - супер сте !
  6. Това ли имаше в предвид ! Всичко би било добре, но нямам интернет в службата и това допълнително ме затруднява, но не съм в правоимащите за тази "екстра" (??!!! ) ... а проблемите ми със скенера са там и тъй като това касае мен и тъй като искам програмите ми да работят безупречно винаги сама съм търсила решенията..... Ще видя как ще се справя - с win98 всичко вървеше добре, бях свикнала с настройките, сега се "пренастройвам" ... Благодаря ти Night_Raven, ако постигна нещо - ще се похваля :'( Приятна вечер !
  7. Мога, ако мога ... много съм назад с материала :( с Интернет - справям се, но ми отнема много време затова и търся помощ. Никога не съм сигурна кое да предприема и дали постъпвам правилно, особено ако е на английски и това ме обърква. В официалния сайт на Мicrosoft ли ?!
  8. Така, пробелема както се казва си е мой. Знам, че трябва да се справя и ще се справя. Днес почти успях или поне така мислех. Night_Raven само за информация - MiraScan 4.04 след инсталация се оказа версия 4.02 - не проработи /оказа се за Win95; 98 ; 2000 и NT/ . Открих и инсталирах MiraScan 403u10 - 4.03 (уж за ХР) - до тук добре и видимо нещата изглеждаха в ред, скенера сигнализира за наличие на драйвер и започнах опити. През Word с малки настройки тръгна - добре. През photo- програма - тръгна - добре. Стартирам Fine Reader и ооооо съобщение за грешка, не открива драйвер ... пробвам с Photocopier и ICarbon - също .... пълна скръб ... така се окаших, че още не проумявам защо се получи така и къде греша. Още в момента на инсталация ми се мерна съобщение Еrror ... както и да е .... (няма да изпадам в подробности) имам малък напредък и ще продължавам .... Пък и тоя Scan button няма ли да го актуализират, не върши никаква работа - така го запомних да изисква Fine Reader_4 .... и е напълно безпредметен - с много функции за улеснение, а на практика ненужен. Надявах се някой да работи със скенер Аcer (да не се окаже, че проблема е в него и че е функционален само за изброените по-горе системи) и да помогне, но нищо, ще продължавам с опитите и при евентуален успех със сигурност ще споделя. Все пак - благодаря че ме насърчихте. Поздрави !
  9. Sir William, не мога още да обхвана темите... ето че ще намеря някакво решение. Малко съм бавничка и няма да е силно ако кажа "непосветена", ще опитам и ще "докладвам". Не съм очаквала такова внимание честно казано ... отново благодаря момчета !
  10. Ще се справя, ще измисля нещо - трябва да се справя че е служебно ... ще има Не ми е за пръв път сама "да откривам Америка". Хайде лека вечер на екипа ! Благодаря Night_Raven !
  11. Night_Raven, благодаря за съвета, ще опитам. Съвсем нов е принтера (от 1 година), мислиш ли че в драйвера е проблема. Инсталационно имам драйвер и на руски, инсталирах и него - и там същото. Освен всичко друго принтера поддържа (мисля) свои шрифтове и принтирания шрифт зададен в Worda се променя, абе въобще казвам антилогика ... сума ти тонер изхабих на вятъра. И все пак благодаря
  12. Minas може би има право, нека не бъдем само консуматори. Благодарности за светкавичния help. Ето например с моя проблем с МiraScan driver Аcer prisa 640u при опитите ми днес с версия 3.42 отново не тръгна (с 4.04 не съм пробвала засега нямам време), но ако се получи с удоволствие ще споделя. Но пък за ICarbon благодаря много - страхотен "ксерокс" - работи и най-важно върши ми страхотна работа, нали си нямам ксерокс.
  13. Отскоро съм във форума на Softvisia (не ми достига времето да обхвана тая необятност от теми и информация и доказвам на себе си - колко много не знам :( Абе момчета (и ... момичета), много знаете бе, комплексирана съм и в същото време много удовлетворена, че попаднах на такива професионалисти... особено на светкавичната отзивчивост да помагате ... Не се сещам за проблема на Smaki, може би е включена тази опция, но в този моя принтер НР color ме изнервя. От 10 години ползвам лазерни принтери на НР (чернобели), и всичко е 6+, но тук има някаква антилогика. Формата на страницата е на А4 - уж всичко изглежда нормално, но принтирам ли (особено през Worda) се побърквам. При условие, че съм настроила Page Setup-а и маржините и всичко е центрирано и в Print preview всичко изглежда перфектно - доволно принтирам и изненада - никакво центриране, всичко е наопаки, нищо общо с настройките в Worda, аз ли съм тъпа не знам, но започват едни настройки и в крайна сметка за себе си стигнах до извода, че тук нещата стоят Invers (обратно, огледално и не знам вече какво) ... Обясних ли разбираемо не знам - принтера е НР1600, ако някой има подобен проблем и ако аз не съм разбрала как да го настроя (уморих се), моля да сподели.
  14. Здравейте ! За да не създавам нова тема да по попитам: Имам проблем с Mira Scan драйвер за скенер Acer 640U - който работеше безпроблемно с Win98, но смених системата с XP и не тръгва. Свалям няколко версии, но все не става .... в момента ползвам Flatbet scener, но е много елементарен и не върши работа. Доверявам се на вас ! :'(
  15. Боже, Night_Raven, златен си, толкова исках да си изясня нещата с кодеците. Информацията ти е безценна особено за неведоми по темата като мен. Справям се, но сега вече знам.
×
×
  • Създай ново...