Jump to content

megatone

Потребител
  • Брой теми

    92
  • Регистрация

megatone's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Репутация в общността

  1. Може би ще е полезно да се активират полетата "Нови теми", "Горещи теми в момента" и "Нови отговори" на началната страница на форума.
  2. така е при новите версии на андроид. ако устройството не е руутнато, можеш да променяш файлове на картата само с вградемия файл мениджьр
  3. Дъното си заминава. Не можеш да го оправиш, нито има смисъл.
  4. Ако не си изтрил всички дялове при преинсталацията, има вероятност вирусът да се е запазил на друг дял и отново да е заразил уиндоуса. Опитай с преинсталиране и изтриване и създаване наново на дяловете. Също така тествай хард диска и рам паметта.
  5. Вероятно това са отвори за друга версия на лаптопа, с друго дъно и огранизация на охлаждането. Сигурен ли си, че няма подобни отвори в друга част на лаптопа? Температурите са нормални.
  6. Телефонът ти е прекалено стар за да го ползваш пълноценно като смартфон. Избираш най-необходимите приложения и това е. Относно сметката - доколкото разбрах си позвал вайбър аут и си звънял на талефон на който няма вайбър, когато е бил в роуминг и оператора ги е отчел като входящи в роуминг, което си е коректно от тяхна страна и няма какво да направиш.
  7. Ако не намериш друго решение можеш да си вградиш драйверите в инсталационния диск/iso с https://www.ntlite.com/и да преинсталираш.
  8. За този компютър ти трябва нископрофилна видеокарта с малка ламаринка. Тази няма как да я сложиш и да затвориш кутията.
  9. Здравей те, повредило ти се е остроиството. Опитаи с друго или твоето на друг компиутар.
  10. Какво и е специалното на тази флашка, че да си я поръчваш от южна африка и да нямаш гаранция?
  11. Хард диска на колко дяла е разделен? Да няма бацили скрити някъде на D например, които да се активизират като усетят интернет и да омазват нещата.
  12. Добре де, защо му слагаш SP3 щом знаеш, че след него започват проблемите? Съмнявам се в теорията на конспирацията - .майкрософт да влияят на стари компютри. И сега пиша от един сглобяван през 2005г. и си работи перфектно за обща употреба (XP SP3). Можеш да опиташ и някоя стара или нова версия на убунту например. Вече линуксите изглеждат съвсем приемливо и можеш да си цъкаш само в графична среда, също така си имат файърфокс, скайп, алтернатива на офис пакета.
×
×
  • Създай ново...