Jump to content

NetZombie

Потребител
  • Брой теми

    67
  • Регистрация

  • Последно посещение

NetZombie's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Здравейте! Извинявам се, че пиша тук, но нямате отворена теза за Уйндоус 10. Имам питане - къде се намира папката, в която е свален десятката идваща за ъпгрейд чрез Уиндоус ъпдейт? Някой знае ли, къде е папката на Уиндоус Ъпдейт, където пристигат ъпдейтите? Искам от тази папка да си сваля десятката на флашка и да си я инсталирам на чисто, а не като ъпгрейд! Това ми е идеята. С 7 Ентърпрайз съм!
  2. Здравейте! Купих си HP Mini 210-3000ew. Преди малко махнах батерията на лаптопчето и видях гнездо, на което пишеше SIM...до него имаше лепенка от сервиза с параметрите и на нея пишеше 3G, което значи, че тази машинка поддържа 3G.Пъхнах картата правилно, но ми излиза, че картата е заключена, изписвам пинкода и тръгва да го конфитурира, но може да се кънектне нещо и не знам, какво да правя. Някой има ли представа, как да го подкарам това 3G на тази машинка. Наградата е едно шише домашна ракийка, която ще изпратя по еконт за моя сметка на този, който ми помогне. Простете, ако не поствам темата в правилния раздел.
  3. Здравейте! Купих си едно таблетче, но не знам как се зарежда правилно батерията му. Четох мнения, но все различни, и колкото повече чета, толкова повече се обърквам. Таблетът е Prestigio, но марката едва ли има някакво значение. Колко трябва да бъде първото зареждане, като времетраене...а след първото?
  4. Кажете, как най-правилно и безболезнено за ОС да премахна Аваст? ОС е Уиндоус 7. Благодаря!
  5. На компа на баща ми от известно време излиза това: http://prikachi.com/images/940/5108940y.jpg http://prikachi.com/images/943/5108943a.jpg
  6. Привет! Много пъти съм намирал помощ тук, та се надявам и сега да е така. Имам един филм, който е Blu ray 60GB, та ми трябва програма, с която ей това филмче да го рипна в XviD или в MKV, да обърна аудиото в различен от DTS кодек и да мога да изкарам субтитрите. Бихте ли ми оказали помощ за това начинание? Коя програма ще ми е необходима и дали ще ми трябва една или няколко праграми за тази работа? Ще ви помоля и да ми препоръчате добър Blu ray плеър за компа.
  7. Имам програма, с която мога да извлека аудиото на филма, който е Dolby Digital и да го обработя в MP3. Сега ми трябва програма, с която прекодираното аудио да го добавя към филма, и така филма да е с двуканално аудио - Dolby Digital и MP3. Може ли да ми посочите такава програма?
  8. Венка мисля, че тази тема има нужда от сериозен ъпдейт - имам предвид за едно ръководство за рипване на HD и Blu ray в Avi DVD-то е на смъртен одър от години насам вече.
  9. Имам мрежов адаптер, с който хващам WI-FI от рутера, обаче вместо да изключа софтуерно флашката, за да я изкарам съм изключил мрежовия адаптер за WI-FI-то.Загуби ми се и нета. Сега как да си възстановя всичко - иконката и нета? ОС - Уиноус ХР СП3 Благодаря!
  10. Аз този проблем го имам всеки път щом си преинсталирам Уин ХР-то! Проблема си го оправям като инсталирам СП3 и го ъпдейтна до дупка, след това рестартирам и си го форматирам...тогава ми се появява.
  11. Здравейте! Пак съм аз! Може ли някой да ми помогне, да записвам дадено предаване в реално време с VLC media player? Ето тук е показано, как става, но въпреки това нищо не ми се получава.Вероятно бъркам някъде?! http://forum.videohe...LC-Media-Player Никъде не мога да видя тези опции: Select Stream/Save under Advanced Options and click on Settings Select Outputs and Play locally and File Select ASF as Encapsulationd Method http://prikachi.com/images/816/4540816V.png http://prikachi.com/images/816/4540816V.png Като избера stream от падащото меню ми излиза: http://prikachi.com/images/835/4540835S.png http://prikachi.com/images/837/4540837E.png
  12. Търся програма, която може да съединява множество файлове mpeg в един, без да разваля качеството. Трябва ми добра програма, която да работи качествено. WinAvi не работи добре и не съм доволен от нея - пробвах я.
  13. Никъде не виждам: "/media/disk" на втората снимка На първата снимка може да видите, какво ми изписва: http://prikachi.com/images/564/4511564N.png http://prikachi.com/images/553/4511553m.png
  14. Инсталирах я, но и с нея не става. Да ти кажа честно в теб ми беше надеждата, но след като и ти не можеш да ми помогнеш...ако знаеш само колко гадно се чувствам сега, ако мога да ревна с глас - ще ревна. Явно информацията на тази флашка ще си умре с нея, а ако знаеш само как ми трябваше.
×
×
  • Създай ново...