Jump to content

DoNNuTcO

Потребител
  • Брой теми

    6
  • Регистрация

  • Последно посещение

DoNNuTcO's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Прав си за пивота обаче с моите познания за друго не се сещам Моя проблем го оправих като събрах базата и таблицата със сметките на едно място. Друг е въпроса че като заключих шийта с базата, започна да се чуди 5 мин когато сейва и затова го отключих и всичко си работи добре. Така ще е поне на първо време, да видим какво ще се получи. Tragedy благодаря ти за помощта
  2. krasa това според мен ще стане с пивот таблица събираш двете бази правиш една пивот таблица и тя обобщава резултата като ще се дъблират тези 10% които не са с еднакви имена
  3. Базата е 20000 реда и лошото е че файла в който се смята може да се отвори от хора които нямат достъп до базата и ако тръгнат да корегират нещо изчезва всичко общо взето Иначе тези съобщения ми излизат когато се опитва да сейвне автоматично. Общо взето голям проблем се получи. http://img441.imageshack.us/img441/6674/34337902.jpg http://img600.imageshack.us/img600/8080/41956861.jpg Когато базата беше малка (около 3000 реда) мисля че нямаше такъв проблем.
  4. Благодаря! Стана перфектно Сега обаче ми излиза следния проблем. За да ми чете от базата данни трябва да съм я отворил предварително.Ако не съм отворил базата VlOOKUP не работи. Друг е въпроса, че като тръгне да сейва автосейв и изкарва че не му стига някакъв ресурс.
  5. Колеги възможно ли е при VLOOKUP функцията когато няма намерена стойност вместо #N/A да изкарва някакво число или празно ?
  6. Колеги имам следния проблем. Работя на доста шийтове в ексел ( понякога достигат над 100) и трябва да обединя информацията от всички шийтове в един. Във всеки отделен шийт на даден ред имам референция от някакъв номер и съответно бройка на дадената референция. В общия шийт трябва да направя обединение на информацията от всички шийтове и сума на отделните бройки на дадена референция. Възможно ли е това ?
×
×
  • Създай ново...