Jump to content

mita4eto88

Потребител
  • Брой теми

    35
  • Регистрация

  • Последно посещение

mita4eto88's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. И сега има ли някакъв начин да го поправя,като изключим ПРЕИНСТАЛАЦИЯ
  2. Стартирах системата в сигурен режим (Safe mode).Отворих командния прозорец,вече като администратор,въведох командата и ето какво ми излеза: Boginning system scan.This process will take some time.Beggining verification phase of system scan.Verification 100% complete.Windows Resource Protection did not find any integrity violations
  3. you must be an administrator running a console session in order to use the sfc utility . Не мога да я стартирам като администратор:Уиндоус не може да намери C:\\Windows\System32\cmd.exe.
  4. Не може да няма друг начин така,че да избегна преинсталация.Ще трябва да стоя цял ден докато му инсталирам всички програми.
  5. Мога да избера само Custom (advanced),не ми позволява да чукна върху Upgrade
  6. Имам ма кажи ми какво трябва да направя.
  7. Опитах се да върна предишна конфигурация (System restore),но ето какво съобщение за грешка излиза: windows не може да намери "C:\\Windows\System32\rstrui.exe".Увервте се,че сте въвели името правилно,и след това опитайте отново.
  8. Ами не,ще може ли да ми обясниш как да го направа.Благодаря.
  9. Ето какво ми изписва: Неуспешно свързване с услугата на Уиндоус. Уиндоус не може да се свърже с услугата клиент за правила на групата.Този проблем не позволява влизане на ограничени потребители в системата.Като административен потребител можете да преглеждате системния регистър на системата. Как мога да разреша този проблем.Всичко стана след инсталирането на програмата Protel 99 SE.Работата е такава,че не мога и да я деинсталирам.Влизам в Контролен панел-Програми избирам програмата за деинсталиране и ми излиза: Появи се грешка при опит за деинсталиране на Protel 99 SE Trial Version.Тя може вече да е деинсталирана.Желаете ли да премахнете Protel 99 SE Trial Version от списъка "Програми и компоненти". Избирам "Да" , изчаквам,но програмата не се премахва.Какво мога да направя,ще съм много благодарен,ако ми помогните.Предварително благодаря.
  10. Здравейте съфорумци,възникна един невероятен проблем.Всичко блокира на тази Виста.Инсталирах една програмка Protel 99 SE,и след това сума ти съобщение, не мога да отворя почти нищо.При отваряне на Компютър-Свойства-Диспечер на устройства ми излиза това съобщение windows не може да намери system root\\system32\\devmgmt.msc. Ako искам да инсталирам дадено нещо пак ми излиза грешка.Какво може да е това.
  11. Здравейте днеска си купих модем (Modem USB ZTE MF637) на Оранч (Амена),от испания съм.Цял ден се мъча да го подкарам и не става,липсва драйвер който трябва да се инсталира.Отидох в магазина да си поискам диска,но ми казаха че такъв няма.Търся го в интернет но не го намирам-ZTE WCDMA Technologies MSM Driver.Ще съм много благодарен ако ми помогнете.
  12. Здравейте,интересува ме следното.На 9 април се явих на предварителен по математика.Изкарах оценка 3.80 завършил съм преди 3 години с успех 4.26 математика 3.33 физика 4.00 англ.ез 5.00 Интересува ме с тази оценка от изпита имам ли някакъв шанс да ме приемат и ако да каква специалност.
  13. Здравейте,колеги значи търся си скайп за телефона,но нищо не намирам,каде ли не се рових.samsung gt S5230w
  14. Здравейте,инсталирах на ново уиндоус 7 всичко е 6 само един проблем с wi-fi адаптера инсталнах драйвера,но ,ми изписва че не е включен.Каде ли не се рових влизам в промяна на настройките на адаптера устроството е включено.Какво да правя,моля помогнете.
×
×
  • Създай ново...