Jump to content

avalon72

Потребител
  • Брой теми

    2121
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Мъж

avalon72's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Репутация в общността

  1. Adwcleaner, пускаш го да сканира и даваш да почисти, ще иска рестарт. После е добре и Malwarebytes да пуснеш да сканира, безплатната версия инсталирай.
  2. За такъв нисък бюджет е трудно да се намери добра видеокарта за игри, още повече и нископрофилна, чийто асортимент е по-беден. Перфектният избор би бил тази GTX 750 Ti 2 GB, но цената й е почти 250 лв. Предимството и не е толкова в двата гигабайта видеопамет, колкото в графичния й процесор, който е достатъчно мощен да се играят съвременни игри на FullHD резолюция. Ограничението може да дойде в някои случаи от централния процесор, че е двуядрен и някои игри не тръгват на такъв. Все пак повечето съществуващи могат да бъдат изиграни. Добре би било по-късно да се увеличи RAM паметта на 8 GB.
  3. Щом не ти харесва, писах какъв е изхода - сменяш процесора. Платформата ти е добра (много по-добра от AMD платформа), защото има широки възможности за ъпгрейд на процесора. При AMD няма.
  4. Направи първо каквото ти писах най-напред, там с програмата...
  5. Кое е 240 лв. - G3258 ли? G3258 в момента е 140 лв. в магазина. Беше и малко по-евтин.
  6. Няма и това не може да стане с програма, не знам дали е ясно вече. Процесорът трябва да е по-мощен, но по-мощен конкретно в игрите, а FX-6300 не е такъв. FX-4100 пък би бил още по-зле, той е и по-стара архитектура. Купи поне един Core i3-4170 втора употреба, твоя го продай.
  7. Много по-лесно ще е да смениш само процесора, но виждам, че си доста самоуверен, затова прави каквото искаш. Ще отървеш някой от непотребните неща и ще се върнеш доста години назад. Аз съм минал по твоя път много отдавна, имам опит в тия работи. Нямаш поне малко познания за процесорите, нито знаеш кой за какво става.
  8. Процесорът ти не е лош като цяло, но точно за тази игра не е подходящ. Като вземеш FX-6300, той пък няма да е подходящ за други игри и пак ще трябва да го сменяш или да пишеш по форумите, а то не остава вече какво друго да вземеш. Интелските процесори са по-добри за игри, но ти писах какъв трябва да е. Оттам нататък изборът е твой. Не може да стане "заключването" както си го представяш, защото ти писах, че зависи от процесора - дали успява да натовари видеокартата докрай. Това зависи и от конкретната игра.
  9. Направи това, което ти писах. Видеокартата не може да се гарантира, че ще е натоварена на 100% постоянно - това зависи от играта и от процесора, така че не може "да се заключи". Ако искаш гарантирано да няма такива насичания в игрите, трябва да смениш процесора с някой Core i3 - i5.
  10. Четох, че решение на този проблем, когато процесорът е двуядрен като твоя G3258, било ограничаване на броя кадри в секунда на 45-50 с помощта на програмата RivaTuner Statistics Server. Изтегли я от Guru3D, или ако ползваш MSI Afterburner, тя върви в коплект с него. Намери в програмата Framerate limit и го задай на 45-50.
  11. Avast Free мисля е добра и не е параноична. AVG също е добра, но е параноична. С Avast съм последните 8 г.
  12. Използвам Nero 7.11.10 най-вече за запис на данни върху дискове, но скоро не съм записвал. За запис на аудио дискове (CDDA) ползвам Easy CD-DA Extractor, с нея също конвертирам от един формат в друг. Преди години съм ползвал и Burrrn, но вече съм я забравил.
  13. Ползвам Ashampoo Photo Commander 10. Харесва ми работата с него повече, отколкото другите, които съм ползвал - като XnView, FastStone, ACD и др.
  14. Последните години ползвам Firefox, понякога Chrome - и двата с блокатори на рекламите. Преди това ползвах повече Intenet Explorer, но блокаторите на реклами за него станаха платени.
  15. Откакто Windows 10 излезе лятото на 2015 г., ползвам него. В началото имаше известни проблеми, но постепенно ги оправиха с ъпдейтите. Сега работи добре. Най-много ми липсва търсачката в Windows 7, тази в 10 не върши почти никаква работа. Звукът (аудиото) в Windows 10 е с подобрено звучене в сравнение с Windows 7, който ползвах последните 5-6 г., откакто е излязъл. Много съм доволен от "седмицата", но реших да разнообразя малко. Windows 10 потребява и по-малко RAM памет. Windows 8/8.1 ги прескочих.
×
×
  • Създай ново...