@tubleron,
Изобщо не ми се спори, просто съм обвинен несправедливо и в никакъв случай няма да оставя нещата така. Доста ме затрудни с тези "цитати", но все пак успях да ги разбера и намеря. Имаш отговори и на трите въпроса. Ето и
снимка, в която съм ги събрал. Сега имаш не един, а цели три конкретни отговора. Да не би проблемът да е там, че един от тях е на Night_Raven, а не мой? Да оставим за момент факта, че имаш отговори. Твърдиш, че се "омотавам" и не съм ти отговорил на тези въпроси. До колкото разбрах "омотаването" ми започна чак при новия ти проблем с разделянето на албум, а там не си задал нито един подобен въпрос (при който евентуално да питаш за четвърти път за нещата, които уж знаеш). Т.е., няма въпроси, а аз трябва да отговарям. Това няма логика и за пореден път се опитваш да замажеш нещата, намесвайки два стари въпроса, които нямат нищо общо. Да оставим и този факт за момент. Кой нормален човек ще задава един и същ въпрос три пъти, по три различни начина, вместо да каже, че не е разбрал и да помоли за по-подробно обяснение (не, че в случая е възможно). Отново липсва логика. И не - не става въпрос за битрейта. Имах предвид, че твърдиш, че си задал въпроса си 1000 пъти. Сега спорът може да приключи, освен, ако не решиш да намесиш още твои (стари) въпроси или пък да ми разясниш „омотаването” ми, но за мен нещата са ясни.