Прехвърляне към съдържание

Ръководство: Как да вградим субтитри във видео

• Please log in to reply
154 отговора по тази тема

#31 SmoothCriminal

SmoothCriminal

Потребител

• Потребители
  • ПипПипПипПипПипПип
  • 2 Мнения:

Публикувано: 20 February 2008 - 02:01

За моя проблем...няма значение какъв формат са субтитрите,нещо самата програма й става.И с други хора съм говорил,и при тях се е случвало.Днес за първи път 2 клипа ми излезнаха нормално,но останалите пак са с по-голяма продължителност и черен екран накрая.По питането на coolFX - като избереш малко по-голям размер се оправя,направи проба +- 2-3 мегабайта и ще видиш,че ще изчезне.

#32 no one

no one

Потребител

• Потребители
  • ПипПипПипПипПипПип
  • 155 Мнения:
  • Живущ в:Варна

Публикувано: 20 February 2008 - 02:24

Само за протокола:

Излязла е нова версия на програмата: AVI_ReComp_1.4.0.

Нещо наистина полезно е новата функция Cropping.

Версията сякаш е малко по-бъгава.

#33 IVAN

IVAN

Мечорат Пухашвили

• Глобални модератори
  • ПипПипПипПипПипПип
  • 4118 Мнения:

Публикувано: 20 February 2008 - 08:22

Преглед на мнениеno one, на 20 Feb 2008, 01:24, каза:

Само за протокола:

Излязла е нова версия на програмата: AVI_ReComp_1.4.0.

Нещо наистина полезно е новата функция Cropping.

Версията сякаш е малко по-бъгава.
:offtopic:
Вече я има в каталога ни, ( http://www.softvisia...d.php?view.1218 ) и като има нова версия ще ви известяваме в портала с новинка /отново само за протокола

#34 mag0

mag0

Потребител

• Потребители
  • ПипПипПипПипПипПип
  • 19 Мнения:

Публикувано: 05 March 2008 - 01:49

Имам следния проблем: опитвам се да вградя субтитри във .avi ,получен чрез kонвертиране от .flv , но когато стигна до бутона "постави на опашка" ми дава следната грешка: "is not a valid integer value. :crosseyes1:
True Victory Is Over The Self

#35 Night_Raven

Night_Raven

Subject Delta

• Администратори
  • ПипПипПипПипПипПип
  • 17690 Мнения:
  • Живущ в:Rapture

Публикувано: 05 March 2008 - 02:14

А въпросният AVI файл възпроизвежда ли се нормално в кой да е плеър? Пробвал ли си с AVI, който не е транскодиран от FLV? Пробвал ли си с друг AVI, транскодиран от FLV?
Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

#36 mag0

mag0

Потребител

• Потребители
  • ПипПипПипПипПипПип
  • 19 Мнения:

Публикувано: 08 March 2008 - 18:09

Преглед на мнениеNight_Raven, на 5 Mar 2008, 01:14, каза:

А въпросният AVI файл възпроизвежда ли се нормално в кой да е плеър? Пробвал ли си с AVI, който не е транскодиран от FLV? Пробвал ли си с друг AVI, транскодиран от FLV?

Получи се. Проблема беше, че не съм задал изходен размер на файла.
True Victory Is Over The Self

#37 elena

elena

Потребител

• Потребители
  • ПипПипПипПипПипПип
  • 6 Мнения:

Публикувано: 17 April 2008 - 15:12

Имам проблемче.
Направих всичко, както беше обяснено и стана, но сега като пускам филма отварянето на устата на актьорите е малко преди звука и субовете и е доста кофти :(. Имате ли си напредстава защо така се получи?

#38 Night_Raven

Night_Raven

Subject Delta

• Администратори
  • ПипПипПипПипПипПип
  • 17690 Мнения:

Публикувано: 17 April 2008 - 17:25

Десинхронизацията на компютъра ли се появява или на DVD плеър? Отвори входния файл в GSpot, направи шотче и го пусни тук.
Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

#39 elena

elena

Потребител

• Потребители
  • ПипПипПипПипПипПип
  • 6 Мнения:

Публикувано: 17 April 2008 - 19:04

Еми малко ме е срам, ама не знам какво е GSpot :blush: . Ако ми обясниш няма да е никак зле :).
А забавянето е и на компа и на дивидито, но след вмъкването на субтитрите нещо се прецака, преди това филма си ми е ок. Днес записах няколко филма и само този имаше забавяне, другите си тръгваха.

#40 Night_Raven

Night_Raven

Subject Delta

• Администратори
  • ПипПипПипПипПипПип
  • 17690 Мнения:

Публикувано: 17 April 2008 - 19:23

GSpot
Теглиш, разархивираш, стартираш, влачиш входния файлв програмата, изчакваш да направи пълния анализ, правиш снимка (JPG/PNG) и я прикачаш към темата или я качваш в някой хост за картинки и даваш линкче.

#41 МИМИ

МИМИ

Потребител

• Потребители
  • ПипПипПипПипПипПип
  • 2 Мнения:

Публикувано: 14 May 2008 - 14:18

Здравейте на всички!Записах се във форума,за да мога да благодаря на всички които изчерпателно и нагледно са споделии опита и познанията си с нас начинаещите любители,които имаме огромното желание да си улесним животеца с някои "лесни" манипулацийки на някои лесни програмки.От които за съжаление не разбираме нищо,и които гледаме като "голям камък". :crosseyes1: Значи,направих всичко по горе описания начин и след 3 часа пуснах филма ,всичко беше супер,качество ,субтитри ...докато не стигна до края - свърши 2 минути преди края,все едно е тези две минути са отрязани,много тъпо... :help: Моля ако някой може да ми помогне,нещо сигурно не съм направила както трябва :punish: А да,трябва ли да е толкова бавен процеса? :blush: Благодаря,предварително

#42 Night_Raven

Night_Raven

Subject Delta

• Администратори
  • ПипПипПипПипПипПип
  • 17690 Мнения:

Публикувано: 14 May 2008 - 14:44

Нормално е да става бавно, защото целият видео поток трябва да се компресира наново. Защо са орязани последните 2 минути е трудно да се каже. Последната версия на AVI ReComp ли ползваш?

#43 GrishaD

GrishaD

Потребител

• Потребители
  • ПипПипПипПипПипПип
  • 45 Мнения:
  • Живущ в:Кипър,Никозия

Публикувано: 16 June 2008 - 19:27

Здравейте,при мен програмата работи перфектно само имам един малък проблем.На готовия филм звука от време на време насича.Някой има ли идея защо се получава така.Не пипам изобщо настройките за аудиото,отметката е пред:Без промяна качеството на звука.Ако трябва да се промени звука на какъв битреид трябва да бъде.Благодаря предварително.

#44 Night_Raven

Night_Raven

Subject Delta

• Администратори
  • ПипПипПипПипПипПип
  • 17690 Мнения:

Публикувано: 16 June 2008 - 19:58

С оригиналния файл има ли проблеми? На определени места ли е проблемът или се случва произволно?

#45 GrishaD

GrishaD

Потребител

• Потребители
  • ПипПипПипПипПипПип
  • 45 Мнения:
  • Живущ в:Кипър,Никозия

Публикувано: 17 June 2008 - 15:43

Преглед на мнениеNight_Raven, на 16 Jun 2008, 19:58, каза:

С оригиналния файл има ли проблеми? На определени места ли е проблемът или се случва произволно?
С оригиналния фаил няма проблем,на произволни места се случва да забива звука но май забравих да уточня че звука не забива като гледам на компютъра а като пусна диска на двд плеър Thomson DPL937VD,до сега четох книжката на плеъра и мисля че открих проблема пише че mp3 и WMA трябва да бъдат с 128kbps битреит или по висок,за avi не пише нищо.Ще пробвам по късно да видя какво ще се получи,ако някой има идея да пише.Благодаря предварително.

0 потребители четат тази тема

0 регистрирани потребители, 0 гости и 0 анонимни потребители