@ozic, оставяш ги така, както са! За първи път ли купуваш???
Аз обаче имам следният въпрос, надявам се някой да ми помогне и да даде малко светлина, поне малко. Значи, получих грамофонна плоча от Discogs, но продавача ми беше бутнал някаква бракувана май (виж снимката), на която се чудих какво да правя. Защото имаше пъпчици като шупли, които са вградени в самият винил и това би чекнало иглата. Нещо като боклук във винила, няма чистене! Вариантите бяха следните - да ми върне част от парите (половината) или да пусна диспут за (item is not as described). Още по време на покупката продавача се застрахова с думите "
Thank you for your order. Positive feedback has been sent. Please..... т.н." Рейтинга му е 99.1% от 770 купувача, а записите му са 4000 броя. Какво според вас трябваше да сторя? Предложих му да ми върне част от парите (половината от цената на плочата) и той се съгласи и го направи. Ето и думите му:
"
Hi *****
I apologise for the condition of the record It was a mistake on my part. I have had the record for a while and did not check before sending it to you. The papules are only dust and you can clean them off using a damp soft cloth. I will agree to return you half of the cost of the 12" £7.50. I will send via paypal later today.
once again my apologies
*****"
Той ми плати £8.00 Какво щеше да се случи с диспут? Дали щяха да ме карат да пращам бракуваната плоча през граница за някъде и да се бръкна дълбоко за пощата? Ако е обратно до купувача, той има ли право да обяви, че не я получил и да стане някаква бъркотия, вероятно да трябва да я пратя
registered (препоръчано), което е двойна цена и услугата стига вероятно до 30 - 40 лева? Какви биха могли да бъдат последиците при такъв един диспут за ""Item is not as described"? Добре ли направих да го помоля за половината пари? Как се процедира в такъв случай. Моля ви помогнете ми.