Night_Raven, на 10 Feb 2008, 17:44, каза:
Можеш да пробваш да инсталираш наново добавките, макар че надали ще има ефект. Може да се наложи да преинсталираш виртуалната машина.
Днеска разбрах от къде идва проблема. След като преинсталирах на ново виртуалната машина, я оставих два дни на жената да я ползва, тъй като си беше взела отпуска, но не искаше да изпуска от работата си и затова ме помоли да и инсталирам фирмена поща подобна на Outlook. Казва се Novell Grouрwise. Всичко, което беше инсталирано на виртуалната машина беше Avast и Novell Grouwise (разбира се и добавките). Днес, когато вече нямаше нужда от виртуалната машина (не казвам, че точно за това съм я инсталирал, просто не исках да бъркам, усложнявам, процеса и с други програми. Бях инсталирал само по горе споменатите програми), реших да инсталирам FlyakiteOSX. Всичко премина гладко, рестартирах и....същия син фон, които съм показъл в предишно мнение от 10.02. Тогава си мислех, че проблема е в спирането на тока, а явно е било едно голямо съвпъдение. Най интересното е, че тогава проблема не настъпи при рестарта след инсталирането на FlyakiteOSX, а след спирането на тока. FlyakiteOSX имах инсталиран от предния ден, т.е., нормално си работеше. Всичко беше, точно така, както трябваше - облика на Mac и т.н. Опитвах да влезна по какъв ли не начин за да деинсталирам FlyakiteOSX, но не ми се удаде.
Каде може да е проблема? Да не би да не смогва машината? И ако е така, как така работи един ден с инсталиран FlyakiteOSX?
Има ли начин да деинсталирам (въпреки, че много желая да имам тази програма) FlyakiteOSX с помоща на реалния компютър?