gotinata_vanq, на 21 October 2011 - 02:44, каза:
Хора здравейте .. сега ще ви напиша какво се случи вчера ... надявам се да ми помогнете ..

Сложих картата памет от апарата [дето имах супер важни снимки] във друг апарат за да ги сваля на компа (защото нямах usb за този апарат).. но ми изписа, че трябва да се форматира картата и един човек тук натисна да форматира , при което изписа ,че ако иска да продължи всичко от картата ще се изтрие и той тръгна към ОК , а аз му казах, че снимките ще се изтрият , той ми каза, че нямало да се изтрият и натисна ОК.. тогава аз извадих почти веднага картата и на компа изписа, че форматирането не е било завършено.. после мушнах картата в апарата [на който си е картата] и ми пише card not initialized и сега нищо не ми отваря :@ .... а на картата имаше над 200 снимки.. много ми е чудно как за 2 секунди е успяло да изтрие 200 снимки ;( :( Ходих днес до едно фото и ми казаха,че картата е празна ;( Искам да попитам има ли програма която да възстанови снимките от картата ;( и ако има как става

Благодаря Ви за вниманието

1. Могат да бъдат изтрити толкова снимки, защото достъпът до всеки сектор на флаш паметта е еднакво бърз, независимо дали се използва бързо или пълно форматиране.
2. Съветвам те повече да не търсиш съвети/помощ от въпросния потребител. Всеки, който твърди, че форматиране не изтрива файлове, не бива да помага/дава акъл на други хора.
3. Можеш да опиташ с описаната в текущата тема програма - Recuva. Алтернативи са
BadCopy Pro,
Recovery My Files и
GetDataBack, но са платени. За последната ще трябва да изтеглиш версията за FAT.
Leo Kolev, на 21 October 2011 - 11:58, каза:
Имам лоша новина за тебе.. Няма да можеш да си ги възвърнеш.До колкото знам ако изтриеш нещо и после запишеш нещо след него то става трудно да го възвърнеш а в някои случай невъзможно(като твоя).
Осъзнаваш ли, че отговаряш на коментар отпреди 15 месеца?