Прехвърляне към съдържание

Ръководство: Как се вграждат субтитри във филм

• Please log in to reply
130 отговора по тази тема

#121 isaakhim

isaakhim

Потребител

• Потребители
  • ПипПипПипПипПипПип
  • 255 Мнения:

Публикувано: 04 December 2011 - 23:00

Според мен е от регионалните и езикови настройки. Прочети това ръководство.
CPU: Core 2 Duo E6600 @3400MHz (9 x 378) | CPU Cooler: Prolimatech Megahalems | MB: Asus P5B | RAM: A-Data 2x1GB DDR2 800MHz Dual Channel | Video: Radeon X1950 Pro 256MB | Audio: Creative Audigy 2 ZS | Monitor: LG F920P 19" CRT | HDD: Hitachi 320GB 7200rpm SATA-II; SAMSUNG 320GB 7200rpm SATA-II | DVD-RW: Asus DRW-24B3LT Serial ATA; LG HL-DT-ST GSA-4163B | PSU: Corsair TX650w | Router: TP-LINK TL-WR340N | OS: Windows 7 Ultimate x86

#122 herbelina

herbelina

Потребител

• Потребители
  • ПипПипПипПипПипПип
  • 1 Мнения:

Публикувано: 09 January 2012 - 21:25

здравейте!

имам въпрос и аз за AVI ReComp -- защо вкарвам филм с дължина 90 минути ,а излиза после 4 секунди..преинсталирах,гледах какъв формат са файловете и уж са наред,обаче всеки път 'output' файла е по няколко секунди

тенкс предварително! :)

#123 Night_Raven

Night_Raven

Subject Delta

• Администратори
  • ПипПипПипПипПипПип
  • 17684 Мнения:
  • Живущ в:Rapture

Публикувано: 10 January 2012 - 05:46

AVI ReComp актуална версия ли е? Само с един файл ли има проблем или и с други? Какви точно са проблемните файлове и какви видео и аудио формати съдържа? Хайде де, бъди по-подробен.
Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

#124 ALeksov

ALeksov

Потребител

• Потребители
  • ПипПипПипПипПипПип
  • 1 Мнения:

Публикувано: 07 April 2012 - 22:57

Бих искал да попитам , ако вградя субтитрите в филма дали ще ми тръгнат чрез флашка на Samsung LCD32D450G1W

#125 Night_Raven

Night_Raven

Subject Delta

• Администратори
  • ПипПипПипПипПипПип
  • 17684 Мнения:

Публикувано: 08 April 2012 - 01:16

Ако филмът се възпроизвежда, то трябва и субтитрите да са наред, защото те ще са вградени в самия видео поток, ще са част от него.
Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

#126 Razkoln

Razkoln

Потребител

• Потребители
  • ПипПипПипПипПипПип
  • 14 Мнения:

Публикувано: 08 April 2012 - 22:46

Какво правех досега? Свалям филма .avi, свалям субитрите, вграждам ги с AVI ReComp. После, за да може да тръгне филма на стария ми плейър го конвертирам във .VOB посредством WinX Video Converter. И накрая гледам филма. Това всичко, без гледането, може да продължи с часове. Сега, понеже един дефрагментатор ми направи така, че преинсталирах всичко наново, ми се иска да усъвършенствам нещата.
Въпросът ми е, може ли вграждането на субтитрите и конвертирането във формат .VOB да стане наведнъж. Така и така и за двете операции се налага да се разасемблира (дали пък се казва така?) файла. Не може ли с една процедура да се извърши всичко?
P.S. Night Raven ми беше препоръчал един пакет с кодеци, с който всичко вървеше без да се замислям изобщо, ама като не съм си записал какъв беше. Изобщо проблеми.... не стига кризата...ами и тва

#127 Night_Raven

Night_Raven

Subject Delta

• Администратори
  • ПипПипПипПипПипПип
  • 17684 Мнения:

Публикувано: 10 April 2012 - 17:48

Има ли причина да искаш да вграждаш субтитрите в самия видео поток тогава? В смисъл, можеш да конвертираш AVI в DVD/VOB и после да добавиш субтитрите като отделна пътечка, т.е. както е в истинските DVD филми. Така ще спестиш време. Ще са няколко стъпки, но ще се спести време. Ако времето не ти е проблем, но искаш да са по-малко стъпки, можеш да пробваш ConvertXtoDVD. Платена е, но може да свърши всичко наведнъж.

#128 Razkoln

Razkoln

Потребител

• Потребители
  • ПипПипПипПипПипПип
  • 14 Мнения:

Публикувано: 14 April 2012 - 18:26

Излизат ми такива ΐΪέώϢϔЁїѮ субтитирий сега пък.

#129 Night_Raven

Night_Raven

Subject Delta

• Администратори
  • ПипПипПипПипПипПип
  • 17684 Мнения:

Публикувано: 14 April 2012 - 20:40

Не разпознавам езика.

#130 Razkoln

Razkoln

Потребител

• Потребители
  • ПипПипПипПипПипПип
  • 14 Мнения:

Публикувано: 14 April 2012 - 20:59

Наистина, прав си, не виждам причина да вграждам субтитрите във видеопотока. Конвертирах AVI във VOB с помощта на ConvertXtoDVD. Но ми излязоха субтитрите на маймуница.

#131 Night_Raven

Night_Raven

Subject Delta

• Администратори
  • ПипПипПипПипПипПип
  • 17684 Мнения:

Публикувано: 14 April 2012 - 23:07

Ако не се лъжа, трябва да се поразровиш в настройките и да промениш Code Page на 1251.

0 потребители четат тази тема

0 регистрирани потребители, 0 гости и 0 анонимни потребители