Jump to content

Не мога да инсталирам абсолютно нищо под Windows 7 на HP Compaq nx6325 Notebook


badsharki

Препоръчан пост

Здравейте, дадоха ми един сравнително стар ноутбук (HP Compaq nx6325 Base Model Notebook PC) да видя какво може да се направи с него, първоначално въобще не можеше да се включи, зареждаше до BIOS и дотам, бил е с някакво ХР последно. Реших да сложа Windows 7 Ultimate, като преди това форматирах и двата дяла, инсталацията премина успешно. Намерих драйверите на официалния сайт на НР - понеже моделът е стар, драйверите имаше само до Vista, но излизаше съобщение да ползваме за Windows 7 - драйверите за Vista Business. Тези драйвери се инсталираха гладко и безпроблемно. Но освен тях не може да се инсталира абсолютно нищо друго (не съм сложила пароли, задала съм всеки да може да инсталира всичко), след стартиране на инсталацията излиза черно прозорче за секунди, едва се разчита грешката: program too big to fit in memory - потърсих в Гугъл и намерих 2 варианта за игнориране на грешката (сигурно има и още), направих каквото трябваше, но грешката остана.  Преинсталирах отново Windows 7, отново мина гладко, но проблемът остава - не може да се инсталира абсолютно нищичко. Подозирам, че проблемът може да е,  че не са направени Wondows important updates, но вкъщи не разполагам с достатъчно силно wi-fi за целта (домашния ми интернет е през LAN-кабел).

 

Като цяло ми се струва, че грешката е именно в остарелия софтуер и драйвери, но не съм специалист и ще се радвам да чуя мнението на такъв. Благодаря предварително!

Link to comment
Сподели другаде

Пуснали сте темата на 2 места едновременно! Мисля, че тази тема е ненужна, тъй като вече са ви отговорили!

Да, и в Калдата пуснах запитването, идеята беше повече хора да отговорят на темата, за да реша какво мога да направя. Можете да изтриете темата тук, извинявам се, че ви събудих :ladyangel:

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...