Jump to content

Препоръчан пост

Здравейте :jokingly: Имам проблем с Microsof Office 2007 .На компютъра имам един активен акаунт -админски и един гост-акаунт,който  не се използва . От няколко часа(на админския акаунт) не искат да ми се отварят , майкрософтските файлове на word ,power point  и другите от пакета.Изписва офис пакета не е инсталиран за текущия потребител.Огледах правата за акаунтите уж не са ограничени ,а пък на админския акаунт не отваря нищо от офис пакета,а на другия отваря(гост акаунта). Приемам съвети,идеи -налага ми се да го ползвам ,имам малко време да оправя нещата. :magician: 

Link to comment
Сподели другаде

Според мен най-удачното първо решение би било да поправиш инсталацията. Би трябвало това да може да стане от контролния панел при опит за промяна на пакета или просто при опит за повторна инсталация. Огледай се за опция Repair. Би трябвало да свърши работа.

Link to comment
Сподели другаде

Night_Raven здравей и благодаря за включването. :look: Мъчих аз да поправя инсталацията и нищо.Но накрая открих ,какво е причинило предизвикателството това е  UAC.  Ето тук   http://forums.softvisia.com/index.php/topic/13428-%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%82%D0%B8%D1%8F-%D0%BE%D0%BF%D0%B8%D1%81%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-user-account-control-uac/   ,ще чета за да отстраня бъдещи проблеми с този UAC.Освен това Администраторския акаунт ( скрития ) на Windows 7  се е активирал и затова само през него мога да трия някои файлове и преки пътища в другия акаунт. Не успях да разбера ,как на офис пакета да се върнат нормално шорткътите в старт менюто и как  да си остана с UAC ,но без да ми прави номера с офис пакета?Все още в единия акаунт ( той по принцип е само той) ползвам компютъра само аз и затова не са ми нужни други акаунти,не мога да трия каквото пожелая и ми изисква разрешение от администраторския акаунт.Да го спра ли изцяло и как моя акаунт да си има 100% права като преди.

Link to comment
Сподели другаде

:kissed1: Колко изчетох ,но колко разбрах се вижда от следното ,което получавам "The following error occurred while attemting to save  properties for user Administrator"  .

Другото което мога да кажа е че вече не мога да променям акаунтите от стандартен тип на администраторски и не мога да променям настройките на UAC .Ако някой помогне да изчистя големия мармалад :dance:  ще се съм много благодарна.Готова съм да се примиря ,че няма да ползвам като преди офис пакета и обещавам ,че няма да търся предишното съвършенство.

Link to comment
Сподели другаде

По описанието излиза, че акаунтът, от който работиш, не е администраторски. Провери отново дали е или не е. Ако не е, влез във вградения администратроски акаунт и го промени.
Link to comment
Сподели другаде

  • 2 months later...

:peace:Благодаря Ви за отговорите Ozzy и Night_Raven.Това което направих е да върна системата назад,да спра окончателно UAC-а и да спра да търся перфектност в ситуацията.Аз лично по правата нищо не съм пипала,лаптопа го ползвам само аз ,но явно при деинсталиране на програми ,нещо се е счупило,незнайно.

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...