Jump to content

Счупи ми се панела - Samsung 5690 Xcover


Препоръчан пост

Тези дни като се навеждах да си вържа връзките веднъж чух едно изпукване. Снощи се оказа, че вероятно е било от телефона - имаше пукнатина в единият ъгъл на задният панел. Тази сутрин го свалих и като го натиснах малко, за да разбера колко е зле и парченцето се отчупи нацяло и сега липсват 2-3 мм от единият ъгъл. Моделът не е от по-популярните и се чудя дали в Пловдив или някъде другаде в страната може да се намери такъв панел.


Като типичен консуматор smile.gif ме споходи мисълта да взема нов телефон(особено като видях, че вторият Xcover в момента е около 300 лв., а моят го бях взел за над 400 лв.), но засега ще се въздържа.


Link to comment
Сподели другаде

Пусни снимчица да видим отчупеното? Аз хвърлям до отказ за работа и обикновено ми се събират дефекти 5 в 1.   :brushteeth: Сега съм с нов (смартфон) и съм предоволен, защото умее повече неща да прави, но и цената му е леко фантастична, но е истинско изживяване.

Link to comment
Сподели другаде

Затова си купувайте от хамериканските дето се извиват в джоба.....за друго не стават...Това беше майтап...съжалявам ....дано всичко се оправи при вас. :OK: :OK:

Link to comment
Сподели другаде

Засега ще си остане така. Наскоро видях, че ще излиза трета версия на този модел, но нещо не ми хареса. И да се включа и аз с един майтап. Наскоро гледах една реклама - няколко млади костюмари, седнали от едната страна на коридор - чакат интервю за да "наследят" поста на главния директор. Срещу тях седи още един кандидат. Изведнъж той сякаш вижда нещо и после скача, тича до супермаркета, взима една бръсначка, сгъва ножчетата на дъга(!) и си обръсва главата. Накрая показват на стената в коридора портретите на всички предишни директори - всичките плешиви! :)

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...