Jump to content

Проблем с охладителят ?


Препоръчан пост

Здравейте на всички ! Значи имам 2 въпроса относно новият ми охладител , а ето го и него : http://laptop.bg/cooling_pads-deepcool-deepcool_multi_core_x6 .

 

Първият: Преди да го купя , когато лаптопа се натовари ми топлеше само от лявата страна ( само там са ми отворите  и нещата които загряват ) . Сега като го пусна и пусна работи който натоварват за да позагрее да усетя има ли ефект , и дали е по-добре от преди , мога да кажа ,че се получава нещо странно за мен. От ляво леееко се усеща , че малко по малко загрява но пак си загрява , но топлината се е прехвърлила ( разделила ) се едно и по останалите части от лаптопа - най-вече средната. Това от перките ли е защото ми вруща някакъв топъл въздух и разделя просто натоварването което е само в ляво или си е направо обратен ефект с тази подложка ?

 

Вторият: Имам две лепенки които уж са направени да ги залепя и лаптопа да не ми се плъзга надоло ( гумени прагчета от по 0.2-3 мм ) . Залепих ги аз , те толкова калпаво лепнат че направо ги свалям с лаптопа :D . Та може ли да ме посаветвате какво лепило ще ми свърши " ЗДРАВА " работа да залепя гумите на тази подложка?

 

П.П: Благодаря на обърналите внимание на темата ми !

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...