Jump to content

Как да отворя ето този UIF файл?


Препоръчан пост

Ето това пише в Readme текстовия съпътстващ файл:

 

Install Notes:
 
Extract or burn the image with magiciso v5.5.
 
List:
 
SONGS LYRICS.pdf........и т.н.
 
П.П.
ноти са на песни
Трябват ми и ги изтеглих от торент.
Но няма как да отвора файла. 
Ето снимка:post-9788-0-47580200-1407702993_thumb.jpg
Link to comment
Сподели другаде

Ами, това си е точно образ, създаден с Magic ISO Maker. Ако възнамеряваш да записваш на диск, можеш да използваш именно нея. Ако искаш да го емулираш (както всеки друг ISO образ), можеш да използваш DAEMON Tools.
Link to comment
Сподели другаде

Искам да го разархивирам. Да видя какво от него ми е необходимо, и какво да изтрия. На другия компютър преди преинсталацията на ХР-то с 7-ца  имах програмата Алкохол120% т работеше с подобни файлове.... Май с нея щеше да стане. Но ми се струваше по-тежка. Найт Рейвън, дай идея зя някаква лека и лесна програма(може и от нашия сайт), за да я инсталирам и разархивирам този файл(понеже пък май е с текстове, а на мен ми трябват ноти...).DAEMON Tools, бих инсталирал, но не искам да си правя виртуална записвачка или да записвам имидж диск...Пък после може и да я деинсталирм защото не мисля че често ще ми трябва. Надявах се да получи с WinRAR, и пробвах...но не стана?  :look:

П.П.

Като съм се разпитал, при тегленето в една папка открих и такъв файл:post-9788-0-81976700-1407740277_thumb.jpg И се отвори направо от Windows-a така:post-9788-0-29238200-1407740313_thumb.jpg.

Не ми е проблем, чете се. Просто се чудя, как ми го отваря като например помощните файлове в Windows така се отварят Help-файловете.

 

Link to comment
Сподели другаде

Ако искаш да разархивираш съдържанието на диска, използвай точно Magic ISO Maker, която вече споменах. Това е официалната програма за работа с UIF файлове.
Link to comment
Сподели другаде

Свърших работа, инсталирах си както ме посъветва Magic ISO Maker 5.5 Build 0281. Програмата е хубава(не съм  разучил основно), но не ми е правила(а и не искам) виртуална записвачка..., Разархивирах си файла и всичко е О.К. Даже ще си я оставя(може и да потрябва).

Благодаря.

 

П.П.

 И пак да питам:

Ето тези файлове в друг изтеглен торент не ми се отварят, какви са и защо(ако имаш време да ми отделиш за 2-3 мин. , че прекалявам с въпросите).

Ето снимка:post-9788-0-21917100-1407751053_thumb.jpg

 

Благодаря.

Link to comment
Сподели другаде

Много благодаря, с OpenOffice без проблеми ги отворих. Просто програмата ми е портабъл, и не съм я дал да ги отваря по подразбиране. Оправих го.

Благодаря.

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...