Jump to content

Компютъра блокира след дълго време неактивност


Sten

Препоръчан пост

Проблемът е, че когато оставя компютъра да работи през нощта(не го правя често), на сутринта монитора не се включваше и трябваше да рестартирам. Забраних изключването на монитора, но тази сутрин като го включих(ръчно) - той не реагираше нито на клавиатурата(безжична А4), нито на мишката(безжична Trust) - показваше замръзнала картина. Тоест според мен проблема е в това че компютъра не работи правилно с тези две устройства. За клавиатурата не съм сигурен дали си има някакъв режим за заспиване(преди с ХР нямаше такъв проблем), но мишката няма и светодиода си работи. ОС е WIN 7 prof. - така или иначе в скоро време ще преинсталирам, но все пак ми е интересно да разбера откъде точно идва проблема.

Link to comment
Сподели другаде

Не съм ги ъпдейтвал в близките седмици - може и да не са "най-последна версия". :) Всъщност според хронологията подозирам, че проблема е свързан с темата, в която питах за легално придобиване на лиценз. Виждам грешки 4103, 4105, 8193... Мога да приема темата за приключена.

Link to comment
Сподели другаде

Предпочитам да не коментирам повече този специфичен въпрос на публично място. :) Ще поясня само, че доколкото мога да преценя горните грешки съвпадат по време с възникналите "замръзвания" на системата. Как и какво точно става - не ме вълнува чак толкова - смятам да реша проблема по радикалният начин - с преинсталиране.

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...