Jump to content

Лаптоп - проблем с Wi-Fi


Препоръчан пост

Здравейте. От 1-2 дена имам този проблем. Включвам си лаптопа и долу иконката за Wireless ми пише " Not Connected" и седи с " Х" . Пробвам се с " Enable/Disable" или да изключа от копчето на самият лаптоп Wi-Fi, но не става. И дотук ми свършиха идейте. Лаптопа е Toshiba WinXP SP3 ако това е от значение. Благодаря

Link to comment
Сподели другаде

С кабел би трябва да проработи.Доколкото знам чипсетите за Ethernet и Wireless са отделни.Можете да пробвате като преинсталирате драйвера на безжичната карта.

Link to comment
Сподели другаде

Никога не съм имал допир до Wi-Fi и не съм запознат как да го направя това.. Може би няма как да ми помогнете по интернет. Явно трябва да се допитам до някой сервиз колкото и да не ми се иска. Дайте някакви предложения наистина искам да го разреша този проблем без да го давам на сервиз. Ще ми одерат кожата.

Link to comment
Сподели другаде

Наскоро ме извикаха, да оправя абсолютно същият проблем... 
Отворете център за мрежи и споделяне>дясно копче на Wireless Networks Connections>Свойства>Конфигуриране>Управление на захранването>Махнете всички тикове и натиснете OK
Ако не се оправи, може да е проблем с драйвера.

Link to comment
Сподели другаде

Май направих нещо грешно.. Опитах това което каза и не стана. Но там в свойства имаше опция : Uninstall Driver . Но сега ми изчезна Wi-Fi Wireless Network.. Няма го в Network Connections? Как да инсталирам драйвера на ново?


Искам да добавя нещо което съм забравил сигурно е важно. Когато пробвам директно с кабел и опитам да влезна в някой саит ми пише да се обадя до тези до интернета защото имам нов Мак Адрес. Понеже наскоро стана проблем тук и смениха нещо и явно мак адреса е друг? Възможно ли е това да е проблема, че не съм потвърдил мак адреса на интернет доставчиците?

Link to comment
Сподели другаде

Свързваш се директно без рутер? Ако е без намесата на рутер, ми пиши на skype first_banned, за да ти помогна да го настроим или потърси в форума има тема за настройване.
За новият драйвер - http://driverswin.com/goto/http://support1.toshiba-tro.de/tedd-files2/0/lan-20080616113754.zip

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...