mavro Публикувано Декември 29, 2012 Report Share Публикувано Декември 29, 2012 Имам инсталирани две ОС - на диск С е Windows 7, а на D е Windows 8. От едно и също място съм свалял Mozilla Firefox и за двете ОС. Не знам защо обаче при 8-цата няма бутон за определяне мястото на подпрозорците - отгоре или отдолу на лентата за навигация. Мога ли по някакъв начин да променя мястото на подпрозорците,които по подразбиране са отгоре? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Декември 29, 2012 Report Share Публикувано Декември 29, 2012 Направете следното:Стартирайте Mozilla Firefox.В адресното поле въведете about:config.Натиснете бутона Yes, I'll be careful, I promise!В полето Search на новопоявилия се прозорец въведете browser.tabs.onTop.Маркирайте въпросната опция -> Десен бутон върху наименованието ѝ -> Toggle.Позиционирането на подпрозорците би трябвало да е вече под адресната лента. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост Zig Zag Публикувано Декември 29, 2012 Report Share Публикувано Декември 29, 2012 А потребителите от къде биха могли да знаят тези команди? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Декември 29, 2012 Report Share Публикувано Декември 29, 2012 А потребителите от къде биха могли да знаят тези команди? Голяма част от опциите намират своето обяснение тук. Ако няма налична опция за промяна местоположението на подпрозорците, то about:config е следващата най-добра възможност в случая. Да, голяма част от стойностите са неразбираеми, но тези опции не трябва да се модифицират от средностатистическия потребител, освен ако изрично не се знае какви ще са последствията от промяната на съответната стойност. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
miroslavm Публикувано Декември 29, 2012 Report Share Публикувано Декември 29, 2012 И при мен незнайно защо (може би с обновяването на мозилата)тая опция за подпрозорците изчезна,с Win7 съм.По начинът описан горе се получи и опцията се появи отново в настройките. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост