Jump to content

Как да вляза в GMAIL пощата си?


Препоръчан пост

Проблемът е че гугълската ми поща има профил на българска поща. И http://gmail.com ме принуждава да влизам през профила си. Тоест въвеждам например user@abv.bg , паролата на gmail! Така обаче аз не искам да имам свързан профил, а при влизането ме кара да попълвам формуляр, където да вписвам данните с имена и прочие или да сменя профила с друг! Няма никъде опция за влизане в gmail. Опитвах с презареждане на адреса gmail.com, но ми отваря все този формуляр. Какво се случва, че не мога да вляза? Някой с опит?
Link to comment
Сподели другаде

За да вляза в пощата си GMAIL на гугъл, в поле потребител трябва да вписвам пълния адрес на пощата на ABV (с кльомба), а паролата си я въвеждам на гугълската поща! Това по никакъв начин обаче не ми дава възможност да си вляза в пощата на гугъл, която е с друго име, за да си прочета писмата. Защото ме кара да пиша формуляр с данни. До сега съм влизал, но сега нещо не става.
Link to comment
Сподели другаде

По този начин затваряш текущата сесия и стартираш нова.

Не искам да стартирам друг профил.

Ами изтрий си бисквитките и кеша и излез от всички профили, където си бил. След това опитай да влезеш отново.

Изтрих абсолютно всичко, което е възможно, но само гугъл продължава да ми държи профила логнат. Трябва да изляза ръчно. Странно е.
Link to comment
Сподели другаде

Хора, аз полудявам! Този имайл ми е най-важният от всичките, с които разполагам! След като се логна с обвързващият профил, gmail ме подканва да обвървам друг профил! При това да си избирам име за gmail, което е задължително условие! Няма ми я пощата! А инак влизам! Е как да стане? Помагайте, моля ви! Нямате ли GMAIL? Влезте, създайте профила, излезте, после пак опитайте да влезете. :(

 

Ето на! Проблемът е и с други хора. Източник

Link to comment
Сподели другаде

Имам 3 пощенски кутии - 2 в GMAIL и една в Email.bg, но никога не съм обвързвал акаунтите както и да е, достъпвам си ги по IMAP на Opera Email клиента. Регистрирал си се в GMAIL навремето, нали? Не можеш ли просто да си въведеш името и паролата за GMAIL, което имаш?

На мен все още ми е леко в мъгла това за обвързващите профили като функция, никога не съм ползвал/попадал в подобна ситуация.

Логвам си се индивидуално или си ползвам мейл клиент.

Link to comment
Сподели другаде

Не можеш ли просто да си въведеш името и паролата за GMAIL, което имаш?

Не става с оригиналния адрес. При обвързване с някой профил никога не приема оригиналния адрес или оригинално потребителско име. Влиза се с адреса на профила и паролата на gmail. Опитвах всичко и сега май съм го загазил. От тази поща единствено мога да потвърдя промяната на нещо важно, но нямам достъп. Сега всичко отива в нея, а аз не знам какво е то. Все пак от нея контролирам други неща, но тях не мога да променя, след като не влизам в пощата!

 

Обмислям вече да отворя две нови пощи. Единият имайл на gmail, а другият в abv.bg. След това ги свързвам и ви давам паролите и задачата да влезете в GMAIL. :) Идеята ми е супер! :)

 

EDIT: Изродите му недни! Открих проблемът! Надявам се гугъл е претърпял срив или пък не знаят как да си поддържат пощата защитена. Гугъл по грешка ми е сложил като primary email пощата от ABV. Primary email е истинският gmail и той не може да се изтрива или заменя с друг имайл. Дефакто сега на мястото му е ABV пощата и друг имайл обвързан с акаунта - НЯМА! Ако сложа като допълнителен истинския ми адрес, ще откаже със забележка, че нямаме право да добавяме имайл на gmail. Ето защо нямам достъп до GMAIL! Защото този майл въобще ми го няма! Пък и не мога да добавя. Понеже на негово място се е насадила ABV. Незнайно как! Ще им пиша за бъгавата поща!

Link to comment
Сподели другаде

....

Явно си имаше причина да гледам с недоверие на подобни функции. Интересно дали достъп по IMAP ще може да се осъществи...

Просто лично аз нямам какво да дам като идеи повече, за пръв път чувам за подобен род проблеми...

Link to comment
Сподели другаде

Всъщност, гледайки страницата за формуляра излиза, че може да се подмени primary единствено с нов gmail! Не и със съществуващ обаче! Което ми е много странно! :) Ще пиша каква ще бъде развръзката. Допускам, че може да си загубя пощата! А в нея имам много важни запазени неща. Тогава си е таковало м.... Човек трябва да ги осъди, ако ми сторят нещо. Само че аз не мога. :)
Link to comment
Сподели другаде

Тук настъпва голямо объркване! Забележете разликите.

 

На следната картина се вижда друг мой стар акаунт в GMAIL, който също не може да си влезе в пощата. Той обаче има възможността да си изтриеш профила. С изтриването му обаче, когато сложиш отметка дали искаш да изтриеш профила или да изтриеш Google+ ти се появява предупреждение, че акаунта ти в YouTube го чака също изтриване заедно с видео материалите, които си качил. Затова и няма да го закачам.

http://i50.tinypic.com/29x91yd.pngНа следващата картина е акаунта, който ми е важен и няма опция за триене.http://i45.tinypic.com/1p6ihs.pngНа следващата картинка е новият работещ GMAIL, на който видимо съм му добавил профил.http://i47.tinypic.com/352lx1f.png

При неработещите, като primary имаме чужди пощи с възможност да подмениме тези primary. Които обаче не може да се подменят със съществуваща gmail поща! Дефакто gmail-а ми е аут!

При работещата поща имаме собствена поща, която нямаме възможност за подмяна.

За съжаление не ми отговарят на запитването.

Link to comment
Сподели другаде

След втория наплив за помощ, взеха че ми помогнаха и аз поправих пощата. :) Как става? Казаха ми, че gmail акаунта ми е бил изтрит и е останал само алтернативния имайл. Все пак има начин за възстановяване на изтрития профил. Аз преди това веднъж съм минавал по този път за поправка, но тя беше без успех поради две причини. 1. За целта бях въвеждал алтернативния имайл, тъй като само с него съм успявал да вляза в акаунта, и 2. Не съм дочитал целият текст, че може да използваш истинският си GMAIL. Сега четох по-внимателно и късмета ме сполетя с успех! Така че взимайте си поука от това и внимавайте! :) Адресът е: http://www.google.com/accounts/recoveryhttp://i46.tinypic.com/359k2zo.png
Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...