Прехвърляне към съдържание

Bulgarian Phonetic

• Please log in to reply
4 отговора по тази тема

#1 shpek_salam

shpek_salam

Потребител

• Потребители
  • ПипПипПипПипПипПип
  • 16 Мнения:

Публикувано: 04 February 2012 - 19:16

Проблемът ми е че не мога да настроя менюто на фонетиката и не мога да пиша на български. Аз правя настроиките всичко както трябва, но менюто не ми излиза в лентата със задачите и съответно не действа. Инсталирам Флекс таип, но тогава компютъра се бъгва и при искания рестарт от програмата и започва да възстановява насториките на последната точка и трие Флекс Таипа.
Аз съм със Windows 7 и забелязах че пише че е 86 битов.Мисля че от както го пише това от тогава се прецака БФ.
Сега пиша от Български транслитератор който един от администраторите ми даде, закоето му благодаря, но това е само временно не мога постоянно да го ползвам... :(

#2 Night_Raven

Night_Raven

Subject Delta

• Администратори
  • ПипПипПипПипПипПип
  • 17684 Мнения:
  • Живущ в:Rapture

Публикувано: 04 February 2012 - 19:33

Ще може ли снимка от прозореца с клавиатурните подредби? Да не използваш някаква орязана/оптимизирана версия на Windows?
Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

#3 shpek_salam

shpek_salam

Потребител

• Потребители
  • ПипПипПипПипПипПип
  • 16 Мнения:

Публикувано: 04 February 2012 - 20:32

надявам се това да свърши работа, а ако не кажи кое точно да снимам

странното е че преди си работеше без никакви грешки

Прикрепен(и) файл(ове)

#4 leon70

leon70

Потребител

• Потребители
  • ПипПипПипПипПипПип
  • 198 Мнения:

Публикувано: 04 February 2012 - 23:39

При мен е така и нямам проблеми - .Предполагам,че при десен бутон върху лентата със задачите - toolbars - language bar - има отметка.

Прикрепен(и) файл(ове)

#5 shpek_salam

shpek_salam

Потребител

• Потребители
  • ПипПипПипПипПипПип
  • 16 Мнения:

Публикувано: 05 February 2012 - 10:43

Оправих го :computer: :beer: :) просто е трябвало да сложа всички инсталирани бг дето ги имам, както е при leon70. Благодаря леон70 твоите сннимки ми дадоха идеята

1 потребители четат тази тема

0 регистрирани потребители, 1 гости и 0 анонимни потребители