Прехвърляне към съдържание

Търся HDMI-HDMI кабел.

• Please log in to reply
7 отговора по тази тема

#1 abracadabra

abracadabra

Потребител

• Потребители
  • ПипПипПипПипПипПип
  • 221 Мнения:

Публикувано: 30 January 2012 - 16:54

С дължина между 6 и 10 метра. Искам да си свържа телевизора с компютъра.
УСПЕХ!!!

#2 VIS

VIS

Потребител

• Глобални модератори
  • ПипПипПипПипПипПип
  • 1353 Мнения:
  • Живущ в:Сандански
  • Интереси:Много :Р

Публикувано: 30 January 2012 - 22:48

Можеш да провериш в някой сервиз или техно/маркет/полис. Има евтини, има и скъпи. Но за тази дължина, която искаш няма да е много евтино, пък и 6-10 метра си е наистина голямо разстояние, може би трябва да се премисли преместване на комп или тв, но това е друг въпрос. Потърси, би трябвало да има.
Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

#3 abracadabra

abracadabra

Потребител

• Потребители
  • ПипПипПипПипПипПип
  • 221 Мнения:

Публикувано: 31 January 2012 - 19:22

Видях такива по магазините. Сега за размера-5 м. ми е със зор да стане. А следващия е 10м.- както му казваме по нашия край-"за да стигне, трябва да остане". Та от евтините (то и по скъпите са китайски)-има 10м.- за 25лв. И, ако тук не намеря нещо по-евтино, най-вероятно ще купя. Сега, имам и въпрос-ясно е че скъпото е с повече медна жица :look: -знаем колко са икономични китайките. Ама как мислите-много ли е голяма разликата? В качеството на пренесения сигнал?
УСПЕХ!!!

#4 VIS

VIS

Потребител

• Глобални модератори
  • ПипПипПипПипПипПип
  • 1353 Мнения:

Публикувано: 02 February 2012 - 04:25

Едва ли би намерил нещо по-евтино :) това е достатъчно евтино, че да се замислиш дали е качествено. Предполагам много зависи от това какво ще пускаш през този кабел, за да разбереш дали ще усетиш разлика. Сигурно ако решиш да изглеждаш някой филм и да пуснеш една игра, не би имало проблеми с който и да е ментак.
Но все пак аз такова нещо съм ползвал има няма 5 пъти и не искам да давам мнение по въпроса. Бих се радвал да чуя мнението на някой по знаещ ;)

#5 abracadabra

abracadabra

Потребител

• Потребители
  • ПипПипПипПипПипПип
  • 221 Мнения:

Публикувано: 04 February 2012 - 11:52

То е ясно че и скъпото си има защо. За филм най-вече , и само за това. И не гледам толкова често. Даже рядко. Затова и не съм купил кабела досега. Гот е да си пуснеш на 32". Даже нали има и тунери за компютър. Там как става? Включвам кабелната в тунера? или от интернет си гледам ТВ?
УСПЕХ!!!

#6 VIS

VIS

Потребител

• Глобални модератори
  • ПипПипПипПипПипПип
  • 1353 Мнения:

Публикувано: 04 February 2012 - 19:14

Ами при тунерите за комп. се включва кабелната в тунера и със съответния софтуер можеш да гледаш/записваш каналите и т.н.

#7 dred77

dred77

Потребител

• Потребители
  • ПипПипПипПипПипПип
  • 2 Мнения:

Публикувано: 05 February 2012 - 20:45

Провери в ЕЛИМЕКС купувал съм 3 броя вече 10м по 20тина лева бяха никакви грижи.Даже единия работи нон стоп към LCD телевизора като 2ри монитор го ползвам.

#8 abracadabra

abracadabra

Потребител

• Потребители
  • ПипПипПипПипПипПип
  • 221 Мнения:

Публикувано: 07 February 2012 - 19:27

Видях сайта -да, но с доставката..., пак 25 стават. Нищо де, Благодаря за инфото. Ще намеря някакъв. А за това за кабелната- Тенкс приятелю. Сетих се че нашта кабелна пускат и цифрова-и с устройството се хващат и цифрови програми. Може тези тунери и цифрови програми да ми изкарат. След кабела ще си търся и тунер. Нека стигна с бюджета да заделя и за кабел...
УСПЕХ!!!

1 потребители четат тази тема

0 регистрирани потребители, 1 гости и 0 анонимни потребители