Jump to content

Мощна антена за безплатен интернет!


Препоръчан пост

Здравейте,

вчера си поръчах DIAMOND 360000G от един магазин в интернет и останах приятно изненадан от това, какъв голям периметър покри тази антена. С лаптопа нормално си хващам 4-5 мрежи, а с тази антена /то се води всъщност USB WIFI adapter/ хванах сигнал от 27 рутера. За мой късмет има и две мрежи без код :look: и е много яко защото спирам със сметките за интернет. Всъчност с антената в кутията има и диск за разбиване на пароли, ама още не знам как се работи с него.... Като го разуча пак ще пиша!!! :superman:

Link to comment
Сподели другаде

3. Забранява се публикуването на всякаква нелегална информация (кракове, пачове, генератори, пароли, серийни номера, музика, филми, книги и други) както и информация за извършване на нелегални действия (открадване на пароли, проникване в чужди компютри, нелегално наблюдение и други подобни)

Много се радвам за тебе,но все пак няма да е добра идея да тръгнеш да пишеш тук повече инфо ..

Link to comment
Сподели другаде

Tия 38000mW(ако е вярно), при стандартни 100mW за другите устройства, особено на закрито, близо до теб ако знаеш как благоприятно ще се отразят на здравето ти...(разбирай като ВРЕДЯТ)

От друга страна, 5Vx500mA на порт правят 2,5W и освен ако някой не е измислил перпетуум мобиле, няма как трансмитерът да е с мощност 3,8W. Лъжа и измама!!!!

Link to comment
Сподели другаде

  • 9 months later...

А какво ще кажете за този декодер,наистина ли може да покрие до 5км?!?И как може да се използва без да вреди на здравето?Някъде отвън ли трябва да стои?

 

Интернет антена за прихващане на отдалечени Wi-Fi точки за достъп до Интернет GAP-LINK 990000N. GAP-Link 990000N Ви осигурява безжична Интернет връзка за вашия лаптоп или настолен компютър с всички налични рутери на разстояние до 5000 метра. В свободните мрежи (на бензиностанции, кафета и др.) влизате безпроблемно, а за кодираните мрежи(WEP, WPA и WPA2), в комплекта се съдържа CD със софтуер за разбиване на паролите с учебна цел.

Технически характеристики на антената:

Чипсет: Rallink 3070R (3800mW) и 38DBi антена

Хваща сигнал от рутери на до 5000м разстояние (в зависимост от терена). Разбиване на пароли на рутери с учебна цел с помощта на приложените в комплекта диск със софтуер и инструкции.

Предимства:

- Включва се към USB порт; Подходящ за лаптоп и десктоп компютри; Съвместим с: WindowsXP и 2000, Windows Vista, Windows 7, MAC OS и Linux; Висока мощност: 3800mW

Link to comment
Сподели другаде

Ще кажа, че е пълна простотия. Ако беше малко по-компютърно грамотен, щеше веднага да разбереш. USB дава 5V и максимум 500мА, което е 2,5W или 2500mW. Антената я рекламират, че е 3800mW или 3.8W. ПИТАМ - Те перпетуум мобиле ли са измислили или от къде ще дойде захранването на това китайско чудо на техниката??? Отговорът - чисто технически не може от 1 USB да извадиш повече от 2,5W. Следователно описанието е абсолютна лъжа, а антената е ТОТАЛЕН БОКЛУК.

НЯМА начин да покриеш 5км с това, абсолютно никакъв начин. Реалната мощност сигурно е повече от 10 пъти по-малка от рекламираната.

WEP може да бъде лесно кракнат, но WPA2 не може. Изисква се време, дъмпване на пакети и като цяло е твърде трудоемко, за да има някакъв особен смисъл в 99% от случаите.

Спрете да се лъжете от обявите в сайта ДОНСОФТ.ком, защото поне половината от съдържанието в сайта е грешно, малоумно, невежо или неправилно описано. Същото, което пиша на теб като отговор съм го писал вече поне няколко пъти във форума и един път в тази тема няколко поста по-нагоре. Внимателно чети, да не останеш заблуден от измамици.

Link to comment
Сподели другаде

Тази мощност си е прекалено голяма. Здравето е най-важно, а пари за интернет винаги ще се намерят

Taя мощност не просто е голяма, тя е измама и е нереална. Не може от интерфейс, който може да ти даде максимум 2,5W да точиш 3,8W.

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...