Jump to content

Индивидуални тестове, анализи и сравнения на Антивирусни програми


Препоръчан пост

Нигхчо,и преди ти бях казал че много си позволяваш в приказките си,обиждаш и н.т.,без да познаваш хората.Знаеш ли ако те срещна,с удоволствие бих ти разбил кратуната,СМОТАНЯК.
Link to comment
Сподели другаде

  • Отговори 1.2k
  • Създадена
  • Последен отговор

ТОП потребители в тази тема

ТОП потребители в тази тема

Публикувани изображения

Нигхчо,и преди ти бях казал че много си позволяваш в приказките си,обиждаш и н.т.,без да познаваш хората.Знаеш ли ако те срещна,с удоволствие бих ти разбил кратуната,СМОТАНЯК.

Недей така момчето вече почти се мисли за Господ, а ти така да постъпваш .

Аз просто вече му игнорирам мненията така хем форума няма да загуби от интелигентността си ,хем и аз !

Link to comment
Сподели другаде

Темата "живя" достатъчно време, но е време да й забода катинар.

 

От текущата тема нямаше абсолютно никаква реална полза. В нея се предоставяха връзки към потенциално опасни файлове, някои от които бяха наистина опасни, докато други бяха фалшиви тревоги. Идеята на темата е уж да се разбере коя програма колко е надеждна, но за жалост подобни тестове не доказват нищо, защото винаги ще има заплахи, които една антивирусна ще засича, а друга ще пропуска. В темата, макар дължината й, не са публикувани достатъчно заплахи да се изгради пълноценна картина коя антивирусна колко е добра. А дори и да имаше достатъчно количество гадини, липсва допълнителна важна информация: версия на антивирусната, версия на дефинициите, настройки и т.н. Иначе казано информацията в тази тема е крайно недостатъчна и ужасно хаотична, за да могат да се правят каквито и да било заключения за продуктите.

Някои от участниците в "дискусията" нямат особени познания в областта на компютърната сигурност, докато останалите нямат никакви. Никой потребител не си промени мнението за никоя антивирусна програма. Всеки си защитаваше "своето" и плюеше по други продукти/потребители. Темата заприлича на сбирка на раздразнителни мъже в критическата възраст, които не се харесват и се чудят как да се заяждат един с друг, като на всичкото отгоре не са полезни и на други потребители във форума. Кой колко е възрастен всъщност не ме вълнува. По принцип би следвало колкото по-възрастна е дадена личност, толкова повече житейски опит да е натрупала и да може да разсъждава рационално и да може да провежда нромални разговори и дискусии. Уви, темата доказва за пореден път, че узряването на личността в никакъв случай не е задължително да е право пропорционална на възрастта.

 

Темата се затваря. Вероятно след време ще бъде и изтрита.

 

Ето ви практичен съвет: направете си отделен форум. Има безплатни форумни системи и безплатни хостинги. Направете си собствен форум и си тествайте колкото програми си искате и както си искате. Няма да има разни досадни администратори и модератори, които да ви пречат. Така ще имате пълна свобода да си тествате, да си дискутирате, да се псувате и т.н.

Link to comment
Сподели другаде

Гост
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Създай ново...