Прехвърляне към съдържание

Ръководство: Записване на DVD диск с филм с Nero

• Please log in to reply
461 отговора по тази тема

#451 vova

vova

Потребител

• Потребители
  • ПипПипПипПипПипПип
  • 1 Мнения:
  • Живущ в:варна
  • Интереси:отскоро компютри
    корабоплаването

Публикувано: 29 May 2011 - 16:53

Здравейте нов съм в форума и като цяло с работата с компютри. Проетох ръководството зазаписване на DVD диск с NERO на лаптопа си имам инсталирана NERO multimedia suit 10 в който работих по показания в ръководството начин, но при влаченето на папката с филма от дясната част на директорията на харда към лявата кадето се записва диска ми изписва, че файлът е по-голям от 2gb и не е възможно да се извърши.Тогава пробвах и с друг филм, но резлтата беше състия.Какво да направя?

#452 Night_Raven

Night_Raven

Subject Delta

• Администратори
  • ПипПипПипПипПипПип
  • 17684 Мнения:
  • Живущ в:Rapture

Публикувано: 29 May 2011 - 17:11

В прозореца New Compilation не избирай DVD-ROM (ISO), а избери DVD-ROM (UDF) и опитай отново.
Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

#453 flor70

flor70

Потребител

• Потребители
  • ПипПипПипПипПипПип
  • 32 Мнения:

Публикувано: 30 May 2011 - 10:59

Здравеите темата е доста интересна,но наистена е трудно за начинаештите да записват ,но наи-важното да се тренирате на RW та.roxio и nero това са наи-добрите програми за печене и домашнни забавления.

#454 plamen74.72

plamen74.72

Triax TD-110 Dreambox DM500HD

• Потребители
  • ПипПипПипПипПипПип
  • 870 Мнения:
  • Живущ в:Тетевен

Публикувано: 03 June 2011 - 20:52

Преглед на мнениеflor70, на 30 May 2011 - 10:59, каза:

Здравеите темата е доста интересна,но наистена е трудно за начинаештите да записват ,но наи-важното да се тренирате на RW та.roxio и nero това са наи-добрите програми за печене и домашнни забавления.

Ако говориш за Nero до версия 6, не по-нагоре, може и да се съглася с теб, че е добра! Много по-добра от Нерото е ImgBurn, който дори работи безпроблемно под Линукс с Wine! Под Уиндоус вече не ползвам Нерото, а само ImgBurn-а, и съответно под Линукс ползвам аналога на ImgBurn - Xfburn (макар, че и ImgBurn ползвам през Виното, но си е Уиндус програма)!
Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение

#455 boton

boton

Потребител

• Потребители
  • ПипПипПипПипПипПип
  • 1 Мнения:

Публикувано: 25 September 2011 - 12:54

здравете можели дами обясните как се записва windows на диск.Програмата е неро 10.2.20.100 благодаря предварително

#456 Night_Raven

Night_Raven

Subject Delta

• Администратори
  • ПипПипПипПипПипПип
  • 17684 Мнения:

Публикувано: 26 September 2011 - 03:44

Някъде в интерфейса на Nero трябва да има опция за запис на образи (image файлове).
Ако ползваш Nero Burning Rom, би трябвало да се появи прозорец за нова компилация. В този прозорец просто кликни бутон Open... долу вляво и посочи съответния ISO файл.
Ако ползваш Nero Express, вляво избери Image Project, Copy и после Disc Image or Saved Project.
Ако ползваш Nero StartSmart, избери Data Burning и посочи образа чрез бутон Browse.
Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

#457 m1m3to

m1m3to

Потребител

• Потребители
  • ПипПипПипПипПипПип
  • 1 Мнения:

Публикувано: 15 October 2011 - 10:40

Здравеите,помогнете ми :)
:)Записвам двд диск които да се чете от вграденото ддвд в телевизора на дъщеричката ми :)следвах вашите съвети и се получи,Но-диска беше dvd+rw,при което нерото ми даде да записвам на скорост 2,4....т.е на по=малка от 4та.и двто го чете,обаче не ми трябват презаписваеми дискове т.е да ги трия постоянно и взех dvd+r Soni ,но на по- малка от 4та не ми дава да запиша и пробвах на 4та ,и ДВДто не ги чете а са записани правилно.Проблема къде е с според вас :)?Благодаря предварително за отделено време

#458 Night_Raven

Night_Raven

Subject Delta

• Администратори
  • ПипПипПипПипПипПип
  • 17684 Мнения:

Публикувано: 16 October 2011 - 14:28

Какво е оптичното устройство? С актуален фърмуеър ли е? Дискът чете ли се на компютъра?
Някои DVD плеъри са капризни и е възможно твоят просто да не харесва диска на Sony. Уж не би трябвало, щом все пак разчита презаписваем диск, които са обикновено по-проблемни, но кой знае. Ако си купила повече от един диск на Sony, опитай да запишеш филма на друг диск. Ще е добра идея да пробваш и с други носители.

#459 liliana100

liliana100

Потребител

• Потребители
  • ПипПипПипПипПипПип
  • 2 Мнения:

Публикувано: 05 April 2012 - 16:02

Привет, и аз като един индианец се включвам с въпрос. Опитвам се да запиша домашни клипчета, снимани с фотоапарат, на диск, така че да ги чете домашния двд плейър. Следвах указанията на втората точка от статията, защото клипчетата са .ави, но нищо не се получи. Диска се записа успешно, но плейра изкарва съобщение CODEC IS NOT SUPORTED. Por que?

#460 barca_b0y

barca_b0y

Потребител

• Потребители
  • ПипПипПипПипПипПип
  • 258 Мнения:

Публикувано: 05 April 2012 - 20:35

@liliana100,
Вероятно DVD плеърът ти не поддържа AVI. В такъв случай можеш да конвертираш към DVD-Video. Ако решиш да го направиш, ще трябва да използваш първия метод за запис от ръководството.

#461 liliana100

liliana100

Потребител

• Потребители
  • ПипПипПипПипПипПип
  • 2 Мнения:

Публикувано: 09 April 2012 - 10:25

Привет, сега опитвам да запиша обикновени филми (изтеглени от торент, които са или .ави или .mkv) на ДВД диск, но с първата точка от статията не става, защото ми казва, че файловете не са ми подходящ формат. Как да ги конвертирам, така че да станат подходящи?

#462 barca_b0y

barca_b0y

Потребител

• Потребители
  • ПипПипПипПипПипПип
  • 258 Мнения:

Публикувано: 09 April 2012 - 11:05

Да, аз уточних, че за да стане по първия метод, ще трябва да конвертираш към DVD-Video. Препоръчвам ти ConvertXtoDVD или WinAVI.

1 потребители четат тази тема

0 регистрирани потребители, 1 гости и 0 анонимни потребители